perjantai 16. maaliskuuta 2012

Blogi jää tauolle

Otsikossahan se tulikin, eli ollaan päätetty heittää blogi pariksi kolmeksi viikoksi tauolle. (Tosin tässähän ei juuri muuta ole ollut kun taukoa, koska en ole pahemmin kirjoitellut viime aikoina..) Mulla on ihan koko ajan kamala kiire varsinkin kouluhommien kanssa. Joka päivä on kahdeksasta neljään, sen jälkeen pitäisi keritä käymään tallilla ja tehdä läksytkin. Kavereiden kanssa pitäisi olla, käydä harkoissa ja ratsastamaankin olisi kiva päästä.. Mulla menee aina mielettömästi aikaa yhdenkin postauksen kirjoitteluun ja kuvien kanssa säätämiseen, eli bloggaamiseen ei oikeasti jää aikaa. Kiinnostuskin on vähän lopahtanut. Tällä hetkellä tiet ovat aivan järkyttävässä jäässä ja sohjossa, jonka takia ponien liikutus on todella hankalaa. Tämä tietää sitä ettei ole kauheasti mitään mistä kirjoittaa. Toivon, että te lukijat pysytte uskollisina ettekä katoa mihinkään. (Uudetkin lukijat ovat toki enemmän kuin tervetulleita.:) Lupaan että kunhan kiire hellittää, palaa blogi toimintaan vieläkin aktiivisempana! Luvassa on lisää erikoispostauksia, arvontoja yms! Jaksathan siis odottaa.. :-)

13 kommenttia:

 1. Eikäääh! Just ku rupesin lukee aktiivisesti ni mitäs siinä: Tauko! Tietty mä kuitenkin ymmärrän että koulu ja kaikki painaa päälle. Mutta siis, rapsutelkaas karvapalloja munkin edestä. Kunhan tulee taas aikaa niin palailkaa tänne bloggaamaan. Kaikkea hyvää niin poneille, kuin teillekkin!
  Terv. 02 syntynyt lukija.

  VastaaPoista
 2. Nih! Ja sitten kun saan vaan aikaseksi omankin blogin niin laitan osotetta tänne.
  Terv. Äskeinen kommentoija.

  VastaaPoista
 3. ^^^ terveiset 02 syntyneelle, oletpas harvinaisen fiksu, ja osaat kirjoittaa ikäiseksesi tosi hyvin ja selkeästi. linkkaa sitten blogisi ehdottomasti, haluan ainakin ryhtyä lukemaan sitä!

  ja haha katoin vikasta kuvasta et kimbestä on tullu musta :D en tiiä miten kestän sun tauon!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi1// Voi ei.. :D Mutta kiitos! Ja linkkaa tosiaan se omakin blogisi kunhan saat sen valmiiksi. :)

  Anonyymi2// Hahaha! :D Muutama viikko menee kyllä nopeasti. ;)

  VastaaPoista
 5. Ei me lukijat jätetä sinua, kunhan sinä et jätä meitä!!!! Näitä textejä on niin kiva lukea!

  VastaaPoista
 6. Mä oon siis se joka loi oman blogin, ni täs osote: http://maddavomppa.blogspot.com/ On viel vähä huono ja tylsä mutta paranemaan päin. (Toivottavasti XD)

  VastaaPoista
 7. Eiii! :( Luin aktiivisesti ja ootin aina uutta postausta mutta täällä odotellaan paluuta ;D Ihana ulkoasu ja Banneri !! (:

  VastaaPoista
 8. äääääää.. Blogi on ollu jo n. 2puol viikkoo lomal !! :'D Äkkiii takasii (:

  VastaaPoista
 9. Mooi,

  Miten saat ponin pysyyn esim. niissä peltovideoissa vapaana ilman, että se karkaa? :D Tai kun se hölkötteli sit jossain tielläkin kauheen lutusen näkösenä. Eikö se karkaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikeastaan tiedä, se vaan aina pyörii siinä lähettyvillä. :')

   Poista
 10. Ää, Kimbe ja Ruffe on vaan niin sulosia... :/

  VastaaPoista
 11. Millo Blogi palaaa??? Ootetaan täälläki iinnolla!! (:

  VastaaPoista